אם מישהו תוהה למה עופר לא בילה את כל הפרק הזה בלהתרגש מתאריך היציאה של Silksong, זה פשוט כי ההכרזה הגיעה אחרי שהקלטנו אותו. אל תדאגו, בפרק הבא נפצה על זה.
להורדה (1:03:34, 72.7 מגה)
2:40 – דניס שיחק (הרבה) בבטא של Battlefield 6, שחוזר קצת לנוסחה הקלאסית של הסדרה וגם פוזל קצת לכיוון COD, והוא מסכים עם מעל מיליון האנשים שמשחקים בו וכבר עשו לו הזמנה מוקדמת.
17:49 – עופר, שחר ויאיר שיחקו הרבה ב-NINJA GAIDEN: Ragequit Ragebound ומאוד נהנו ממנו, חוץ מקטעים ספציפיים פה ושם שיכולים להיות מאוד מתסכלים. מי זוכר את Kai Leng ממאס אפקט 3?
28:46 – יאיר משחק ב-Mafia: The Old Country, שאין לו שום שאיפות להיות יותר ממה שהוא – סיפור מאפיה סטנדרטי אבל עשוי מאוד טוב, עם גיימפליי בסיסי והרבה (אולי קצת יותר מדי?) דיאלוגים וסרטונים.
37:09 – עופר שיחק בכל ה-DLC של Rise of the Golden Idol ומדווח שזה עוד Golden Idol וזה מוצלח כמו שזה צריך להיות.
41:16 – שחר סיים את Donkey Kong: Bananza ומדווח: אווו, בננה.
43:38 – יאיר התחיל את The Precinct, משחק בסגנון GTA הקלאסיים (1/2) רק מנקודת מבט של שוטר.
47:03 – עופר שיחק ב-and Roger, משחק נרטיבי קצר ונחמד עם כמה טוויסטים מעניינים ושימוש מעניין ב-minigames.
49:36 – שחר שיחק בדמו של The Adventures of Elliot: The Millennium Tales, ניסיון של Square Enix לקחת את סגנון ה-HD-2D שלהם ולעשות ממנו משחק יותר מהיר ואקשן-י.
54:55 – דיווחים מ-Nintendo Indie World.
58:36 – מעבר לפינה: Lost Soul Aside.