Peggle Nights בחינם!

עידן זיירמן|משחקים בהנחה תגובה אחת »

אין לי הרבה זמן ליד המחשב, אז נעשה את זה קצר: אתם יכולים להוריד את Peggle Nights בחינם. Rock, Paper, Shotgun יסבירו לכם איך.

Civilization 5 הוכרז!

עידן זיירמן|כללי תגובה אחת »

עדיין לא ידוע לנו שום דבר בעניין. האתר הרשמי של המשחק מבזבז הרבה מילים על מעט מאוד תוכן, והדבר העיקרי שאנחנו יודעים להגיד עליו הוא שאחרי בערך עשרים שנה, מישהו בחבר’ה המפתחים של המשחק החליט סוף סוף לנסות את הקטע הזה של משושים במקום משבצות. אבל היי, לא בכל יום מוכרז משחק חדש בסדרה כל כך עתיקה. אז אני מתלהב.

תודה ל- Rock, Paper, Shotgun על הידיעה.

הצצה ל- Subversion

עידן זיירמן|כללי 3 תגובות »

כבר במשך כשנתיים אני קורא בבלוג של Introversion על תהליך הפיתוח של המשחק הבא שלהם, Subversion. הבעיה היא שכל ההצצות האלה, שכוללות אלגוריתם פרוצדורלי לבניית ערים, מנוע פיזיקלי ושליטה באמצעות שפת Scripting באלגוריתם שמפעיל מעליות, לא ממש הצליחו להרכיב לי בראש תשובה סבירה והגיונית לשאלה “מה זה לעזאזל Subversion?!”. כשניסיתי לנחש, המושג “סימולציה פוליטית” עלה לי בראש, אבל זה היה ניסיון נואש למדי לעשות סדר בבלגן, בלי הבנה ממשית של הצורה שבה האלמנטים ש- Introversion פיתחה ישתלבו בסופו של דבר לתוך משחק.

אבל בסוף השבוע האחרון, במהלך אירוע השקה של Darwinia+ (שאגב, יזכה לביקורת מתישהו בקרוב), הדגים כריס דיליי מ- Introversion, בפעם הראשונה, את Subversion. הוא אמר מפורשות שהם כנראה היו צריכים לחכות עוד לפחות שנה לפני הצגה של דמו כלשהו, אבל הוא הראה את מה שהם עובדים עליו בכל זאת. והחבר’ה מ- Rock, Paper, Shotgun היו שם בשביל לתאר מה הם רואים.

מדובר, בקצרה, בסוג קצת יותר שאפתני של Commandos. מעין משחק שבו השחקן שולט בקבוצה של סוכנים שמנסים לבצע מגוון משימות בתוך מקומות מוגנים-היטב בסביבה עירונית. עדיין לא ברור איך החלקים שנחשפו מתוך Subversion ישתלבו בתוך המשחק עד כה (האם צריך לבנות עבור המשחק עיר שלמה כשלפי התיאורים – הפעילות שלו מתמקדת בכל פעם בבניין אחד?), אבל המעט שנחשף בתוכו בכל זאת מצליח לעשות רק קצת סדר בבלגן, ולסקרן אותי עוד יותר לגבי המשחק הזה. אני באמת מקווה שזה יילך להם.


התחבר RSS תגובות RSS פוסטים
WP Theme & Icons by N.Design Studio
התאמה לעברית: We CMS