הוצאת קיטור

עופר שוורץ|Rant 7 תגובות »

(דיסקליימר: זהו rant על Steam. אם לא מעניין אתכם לשמוע אותי מקטר, או שמשחק המילים המטופש בכותרת ביאס אתכם, אתם באמת לא חייבים לקרוא את זה)

קניתי את Bioshock 2 במבצע הקיץ של Steam. הגעתי למסקנה שלמרות שבעיקרון אני לא אוהב shooter-ים, זו הזדמנות מצוינת להזדמנות שניה, ו-$15 הם בהחלט מחיר מוצדק למשחק שקיבל כל כך הרבה שבחים.

אני נכנס לחנות, מקליק על Bioshock 2, ומיד מקבל מסך שמבקש ממני תאריך לידה. רגע, לא אמרתי לכם את זה כבר כשנרשמתי לסטים? טוב, לא משנה. מכניס תאריך לידה, מאשר, לוחץ add to cart ו- checkout. מקבל מסך לוגין. מסתכל בלמעלה של החלון כדי לוודא שאני כבר מחובר, אבל לסטים לא אכפת. הוא רוצה לוגין. טוב, אני לא במצב להתווכח איתו, נשארה עוד פחות משעה למבצע.

עושה לוגין, מקבל מסך שמבקש ממני לעשות confirm לכתובת האימייל שלי לפני שאוכל להמשיך. רגע, מה? אני משתמש בשירות שלכם כבר שנתיים, קניתי כבר 10 משחקים, ועכשיו אתם נזכרים? ושוב, לא עשינו את כל זה כבר בהתחלה? אבל כאמור, אני לא במצב להתווכח. מתחבר לג'ימייל, פותח את המייל מסטים, מקליק על הלינק, מקבל הודעת שגיאה. מנסה שוב, מקבל הודעת שגיאה.

עכשיו אני כבר מתחיל להילחץ: מה אם אני לא אספיק לסדר את זה בזמן? חבל לי לפספס את ההזדמנות הזו רק בגלל שטות טכנית. מנסה כל מיני דברים, ובסוף שם לב שאם נכנסים ישירות ל-Steam Community (לשם מפנה הלינק), מקבלים כתובת https, ולא http כמו בלינק המצורף. מנסה את אותו לינק עם https, מקבל הודעת פניקה מ-Chrome שצועק עלי שהאתר שאני מנסה להיכנס אליו הוא בכתובת www.steamcommunity.com, אבל מנסה להזדהות בתור steamcommunity.com. ערמומי ביותר.

הצילו!These are probably not the droids you're looking for

מוריד את ה-www מהכתובת, וסוף סוף הכל עובד. Bioshock 2 שלי (עד כדי הורדה של 9 ג'יגה).

לי לקח 2-3 דקות להתגבר על השטות הזו. אנשים שהם לא tech-savvy כמוני, לא בטוח שהיו מצליחים אי פעם. וכל הטרחה הזו רק כדי לאשר את כתובת האימייל שאני משתמש בה כבר שנתיים. Fuckin' amateurs.

[עדכון: מסתבר שכל הסיפור הזה היה רק קצה הקרחון. את המשך ההתנצחות שלי עם Bioshock 2 אתם יכולים לקרוא כאן]


התחבר RSS תגובות RSS פוסטים
WP Theme & Icons by N.Design Studio
התאמה לעברית: We CMS